Održan koncert u znak sećanja na Zorana Zokija Jovanovića, nekadašnjeg podpresednika Zavičajnog društva Kraljevo

U Beogradu je prošle godine 21.novembra, na dan svoje krsne slave preminuo Zoran Zoki Jovanović, osnivač, vlasnik, glavni i odgovorni urednik Radio televizije Melos, estradni umetnik, potpredsednik Zavičajnog društva Kraljevo i šefa odborničke grupe „Zdrava Srbija“ u Skupštini grada Kraljeva.

Tim povodom, u četvrtak 24. novembra 2022.godine, u sali Kraljevačko pozorišta održan je, u organizaciji Mikice Lazarevića- Jablovca, gitariste, kompozitora i aranžera i članova njegovog orkestra koncert  “Sećanje na Zorana Jovanovića”, koga je njegov voditelj radijski voditelj, autor Muzičke apoteke, Goran Milošević nazvao “Veče otvorenog srca za Zorana Jovanovića”.

Na koncertu su, praćeni orkestrom Mikice Lazarevića-Jablovca, nastupili Valentina Nešković, Ranko Stojanić-Šoro, Radiša Urošević, Dejan i Dejana Đekić, Raša Pavlović i Vera Matović.

Publika, sastavljena od članova porodice, rođaka, prijatelja, kolega, saradnika i poštovaoca lika i dela Zorana Jovanovića je, urkos “preklapanju” termina sa direktnim prenosom fudbalske utakmice Srbija –Brazil koja se igrala na SP u Kataru, ispunila salu Kraljevačkog pozorišta i uživala u dvočasovnim muzičkim bravurama nadahnutih muzičara i pevača.