Radoš Raša Pavlović novi vd predsednik Upravnog odbora Zavičajnog društva Kraljevo

U Kraljevu je,danas,održana četvrta, vanredna, sednica Upravnog odbora Zavičajnog društva Kraljevo na kojoj je jednoglasnom odlukom osam prisutnih, od ukupno jedanest članova Upravnog odbora, za vd predsednika Zavičajnog društva Kraljevo izabran istaknuti estradni umetnik i dosadašnji član ovog organa Radoš Raša Pavlović.
Raša je na ovoj dužnosti nasledio nedavno preminulog Novicu Negovanovića sa kojim je bio u višedecenijskim saradničkim, prijateljskim i kumovskim odnosima.

„Novica i ja smo delili mnogo toga zajedničkog kroz višedecenijsko druženje i saradnju. Na njegov nagovor sam se ,svojevremeno, prihvatio i angažmana u Zavičajnom društvu Kraljevo. S ponosom sam uvek i na svakom mestu isticao taj svoj društveni angažman a današnji moj pristanak i prihvatanje dužnosti vd predsednika Upravnog odbora je izraz
moje želje da, zajedno sa vama, nastavimo aktivnosti koje smo započeli u predhodnom periodu predvođeni našim Noletom.Trudiću se da budem dostojan nastavljač onoga što je on započeo a da li ću u tome uspeti najviše zavisi od vaše podrške, i ja samo molim da i mene podržite kao i Novicu“ rekao je ,danas, Raša Pavlović zahvaljujući se na izboru
članovima Upravnog odbora.
Na današnjoj sednici Upravnog odbora dogovoreno je da se,u saradnji sa beogradskom podružnicom Zavičajnog društva Kraljevo, preispita ranije dogovoreni termin održavanja izložbe „Tri decenije u službi zavičaja“ čije je održavanje prvobitno planirano za 4.oktobar ove godine u Beogradu.

Radoš Raša Pavlović