Kraljevo se oprostilo od Zorana Zokija Jovanovića

U Kraljevu je danas, 23.novembra 2021 godine na Novom groblju sahranjen Zoran Zoki Jovanović, osnivač i vlasnik Radio televizije Melos, odbornik u Skupštini grada Kraljeva i podpresednik Skupštine Zavičajnog društva Kraljevo.

Oproštaj od Zorana Jovanovića otpočeo je Komemorativnom sednicom koja je održana u prepunoj svečanoj Sali Skupštine grada Kraljeva čiji je Zoran bio odbornik na listi  stranke“Zdrava Srbija”.

Prigodnim besedama od pokojnika su se oprostili dr.Predrag Terzić gradonačelnik Kraljeva, pevač Radiša Urošević, urednik Televizije Melos Zoran Petrović, stranački kolega i odbornik Miroljub Baković.

U ime Zavičajnog društva Kraljevo od Zorana Jovanovića, potpresednika  Skupštine društva oprostio se Radoš Raša Pavlović, vd predsednika Upravnog odbora Zavičajnog društva Kraljevo

Na svoje poslednje putovanje Zoran je ispraćen, na Novom groblju, uz zvuke harmonike Zorana Pavlovića Boćinca i pesmu  “Aj ja prošetah šefteli sokakom” koju je pokojni Zoran maestralno izvodio, a poslednjem ispraćaju prisutvovalo je više od 300  kraljevčana i  Zoranovih prijatelja pristiglih iz svih krajeva Srbije i iz inostranstva.